Set & sket

  
WALK & TALK I FREDERIKSBERG HAVE DEN 27. AUGUST 2017

Arrangementet var stablet på benene af Zonta Kbh I, Kbh II, Kbh III og Frederiksberg klubberne. Hele overskuddet fra dagen gik ubeskåret til Mercy Ships, som i afrikanske lande – fra et dansk hospitalsskib med danske læger og sygeplejersker – hjælper kvinder mod den dødelige fødselssygdom Fistula. Jens-Erik Engelbrecht, CEO og bestyrelsesmedlem, deltog  i gåturen og svarerede på spørgsmål undervejs.
Frederiksbergs borgmester Jørgen Glenthøj åbnede arrangementet.

 

JULEMØDET 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igen i 2015 blev klubbens traditionelle julemøde afholdt privat hos Maria Østergaard, vores nu tidligere internationale præsident.

Der blev læst julehistorie og synget sange. Vi spiste traditionen tro klassisk julebuffet, med dejlige vine doneret af Annelise fra Ladegourdie Vinimport.

Vinene kan købes til særlige Zonta priser:
1) Velkomstdrik Château Rioublanc, Rosé – dk.110,- (norm.pris: 160,-)
2) Hvidvin R. Midoir Pouilly Fumé 2014 – dk.110,- (norm.pris: 150,-)
3) Rødvin Syrah “Prestige” 2013 – dk.130,- (norm.pris: 165,-)
…og “Vinbussen” bringer naturligvis gerne ud efter aftale. Kontakt Annelise på info@ladegourdie.dk.

Det populære julelotteri med skønne gaver doneret af deltagerne var en kæmpe succes! Aftenens indsamling endte med at indbringe 12.200 kr.  Dette beløb havde Sandra Weinert og Hotel Guldsmeden i løbet af aftenen så generøst tilbudt at fordoble for os, og det er vi naturligvis fantastisk glade for! Mange tusind tak igen til Hotel Guldsmeden, og Sandra.

Tusind tak til alle for en fantastisk skøn aften.