Mærsk Tårnet

Kære alle i Zonta-klub København I

Mødet i maj byder på et spændende virksomhedsbesøg. Vi skal se den nyeste danske arkitektur i det meget iøjnefaldende Mærsk Tårn. Kom og se de omgivelser, som fremtidens læger skal uddannes og forske i. Nyd den flotte udsigt over København og se ’1. maj’-arrangentet i den nærliggende Fælledpark ovenfra:

Mærsk Tårnet

Omvisning sammen med fortællingen om tårnet

Tirsdag den 1. maj 2018 kl. 18.00-21.00

(Kl. 17.30-18.00: Ankomst og networking)

Mødested: Hovedindgangen til Mærsk Tårnet, Blegdamsvej 3 B, 2200 København N

(Ring til Jane på 24 27 14 07, hvis du ikke kan finde stedet)

 

Mærsk Tårnet er 75 m højt og har 15 etager med veludstyrede laboratorier og auditorier til sundhedsvidenskabelige forskere og studerende. Det er en del af Panum og dermed Københavns Universitet. Mærsk Tårnet er tegnet af Arkitetkt-firmaet C. F. Møller. Byggeriet kostede 1,5 mia kr. og det blev indviet i 2017.

Mærsk Tårnet ligger i en nyindrettet, bæredygtig campuspark. Hvis vejret er godt, kan vi ’networke’ i disse grønne omgivelser før omvisningen.

Mærsk Tårnet er en del af ’Copenhagen Science City’, der er en af Europas største koncentrationer af uddannelse og forskning inden for medicin, sundhedsvidenskab og naturvidenskab. I dette ’smørhul’ er der også 200 små og mellemstore virksomheder inden for højteknologi og sundhed.

Legatuddeling

Ved mødet vil legatet ’Jane M Klausman, Women in Business Scholarship’ blive uddelt til studerende Janke Kolb. Janke Kolb modtager legatet for 2017 på både

klub-, area- og distriktsniveau.

I slutningen af mødet går vi 400 m til spisning på bistroen Metier, som serverer biodynamiske / økologiske spiser på Blegdamsvej 70, 2100 Kbh Ø.

Tilmelding

Senest torsdag den 26. april 2018 til

Biola Akinde på mail: akinde.zonta@gmail.com eller tlf.: 22 16 35 11.

Pris for deltagelse: 300 kr. Gæster er meget velkomne!

Vi ses!

KH, Programudvalget


Begivenhedsdetaljer

  • Date: