Derfor er jeg medlem

Her kan du læse nogle af vores medlemmers begrundelser for, hvorfor de har været med i Zonta København I i mange år, og fortsat ønsker at være en del vores fællesskab.

” Jeg nyder at være en del af Zonta – at have et netværk på tværs af alder og erhverv – det finder jeg ikke andre steder. Det er fantastisk at få muligheden for at deltage i så spændende og meget varierede møder med super interessante kvinder fra vidt forskellige brancher og kulturer – det lærer jeg meget af ”.
Christine Mohr, Proces og IT chef, medlem af Zonta København I siden 2002

_____________________________________________________________

“Som matematiker og leder i it-branchen har jeg i den grad været omgivet af mænd i mit arbejdsliv – derfor har Zontas kvindenetværk været et frisk pust, der har givet ny energi og andre vinkler på de mange udfordringer i mit daglige arbejde – og samtidig har både de nationale og de internationale Zonta-projekter for at styrke kvinders muligheder verden over givet nye dimensioner ”.
Dorte Olesen, Konsulent, professor, dr. scient, medlem af København I siden 1990