Velkommen til Zonta Kbh I

Københavns Zontaklub 1 er den ældste Zontaklub i Danmark. Den blev chartret den 16. maj 1935 og kunne fejre sit 80 års jubilæum i 2015.

Mange spændende kvinder har i årenes løb været medlemmer af klubben. Vi kan for eksempel nævne Dronning Ingrid, forfatteren Thit Jensen, billedhugger Helen Schou, maleren Gudrun Poulsen, stoftrykker Ruth Christensen, fotograf Rigmor Mydtskov, og mange flere fra både privat og offentligt erhvervsliv.

I dag har klubben ca. 58 medlemmer, der repræsenterer et bredt udsnit af uddannelser og jobs med stor spredning på alder. Mangfoldigheden i beskæftigelse og alder giver spændende dialoger og inspirerende samvær.

Mødernes indhold spænder bredt fra virksomhedsbesøg til foredrag med varierende indhold. Udover programmet afholder et medlem som regel et kort såkaldt ego-foredrag, der kan omhandle medlemmet egen baggrund, erhverv eller et aktuelt emne.

KLUB FAKTA
Klubnavn: ZC København I

Klubnummer: 0135
Charterdato: 16. maj 1935
Mødedag: Første tirsdag i hver måned
Antal medlemmer: 50

Kontakt: Formand Hanne Tarp

WALK & TALK FOR EN GOD SAG

Kom med på besøg på Storm P. Museet på Frederiksberg og hør om muser, matroner, humor og erotik. Bagefter er der gåtur i Frederiksberg Have/Søndermarken og frokost i Restaurant Bjælkehuset. Overskuddet går til projektet Oceans of Hope.
Læs mere her.